Снимка: БулфотоШефът на Пирогов проф. Балтов коментира в ефира тестовете за

...
Снимка: БулфотоШефът на Пирогов проф. Балтов коментира в ефира тестовете за
Коментари Харесай

Проф. Балтов: Румен Радев трябва да е под карантина 10 дни, надявам се болестта при Бойко Борисов да премине леко

Снимка: Булфото

Шефът на " Пирогов " проф. Балтов разяснява в ефира тестванията за коронавирус на Румен Радев и болестта с коронавирус на Бойко Борисов.

Пет дни не са задоволителни, с цел да реагират тестванията на вероятно заразяване с ковид. Трябва да минат най-малко 7 дни. Карантината обаче ще остане 10 дни, а няма да бъде смъквана на 7. Това сподели проф. Асен Балтов в " Беновска пита " по Канал 3. Той означи, че се надява заболяването при премиера Бойко Борисов да премине леко.

По отношение на президента Радев шефът на " Пирогов " сподели, че той би трябвало да е под карантина поради полския президент, макар днешния негативен тест.

" Дали би трябвало да си прави още проби президентът може да каже РЗИ ". Неговото мнение е, че Радев би трябвало да остане 10 дни под карантина. 14 дневна карантина за заболели и 10 дни за контактни е изцяло задоволително съгласно проф. Балтов.

 40 инфектирани от медицинския личен състав има на ден и това е проблем, сподели шефът на " Пирогов ". " Но всеки, който се е заклел да бъде доктор, знае, че ще среща животозастрашаващи обстановки. В София има дифузно разпространяване, което не може да бъде следено ".

 Ако стартира произвеждане на ваксина против ковид до края на годината, в идващите 3-6 месеца ще я има всеобщо за целия свят, съобщи още професорът. Той се надява до пролетта в България да я има. Балтов сподели, че няма да се имунизира срещу грип, няма да имунизира и децата си, само че би предложил на родителите си да се имунизират срещу грип, написа standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР